0229-287 888 podium@vkg.com

Plenaire sprekers

Internationaal bekende mystery guest, ik durf anders te zien. Succes is het resultaat van je denkwijze. Omdenkclinic, flitsende en interactieve inwijding in het omdenken. Pas op! Smaakt naar meer.

 

 

Aanmelden

Durf anders te kijken en anders te ervaren

Hoe gaat u om met verandering? Hoe zorgt u ervoor dat obstakels kleiner aanvoelen dan ze zijn? Hoe voorkomt u dat u door bestaande aannames verblind wordt voor nieuwe mogelijkheden?

Deze mystery guest neemt u vanuit zijn eigen ervaringen mee, hoe het is om de wereld op een andere manier te zien en ervaren. De inzichten die u hier opdoet, inspireren u om ook anders naar uw organisatie en uw talenten te kijken.
Dit zorgt dat ieder individu binnen een bedrijf of organisatie zich bewust wordt van zichzelf en zijn persoonlijke talent.

Ja-en-denken versus ja-maar-denken

Ja-en-denken versus ja-maar-denken

Wat is het verschil tussen ‘ja-maar-denken’ en ‘ja-en-denken’, het verschil tussen het denken in termen van bedreigingen of kansen? Daar zouden we u een intrigerende PowerPoint presentatie over kunnen geven. We gaan er echter vanuit, dat bij de meeste adviseurs de bereidheid om op een ‘ja-en-manier’ te denken (meer dan) aanwezig is. Alleen: er is nog wel een verschil tussen kennen en kunnen. Over dit kunnen gaat deze Omdenkclinic voor u.

Op humoristische wijze en in een wervelend tempo wordt onweerlegbaar duidelijk dat ‘ja-en denken’ en omdenken nog knap lastig is. Op de één of andere manier kleuren we toch het liefst binnen de lijntjes. De kerngedachte van omdenken is om van een probleem juist een mogelijkheid te maken: maak van een probleem een kans. Want als men de manier verandert waarop men naar dingen kijkt veranderen ze.

Locatie

Over het NBC congrescentrum. Zie ook www.nbccongrescentrum.nl

NBC Congrescentrum 

Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein

0229-287 888

podium@vkg.com

Stel een vraag