0229-287 888 podium@vkg.com

‘Durf!’

Dat de wereld om ons heen verandert hoeven we u niet te vertellen.

 

Aanmelden

Dat de wereld om ons heen verandert hoeven we u niet te vertellen. Dat deze veranderingen snel gaan waardoor u telkens met nieuwe situaties geconfronteerd wordt, is een feit. Zo zorgen nieuwe technologieën zoals artificial intelligence voor steeds meer impact. Maar ook nieuwe partijen en toetreders vinden sneller hun weg binnen onze branche. Veranderingen bieden u kansen, als u er op in durft te spelen. 

Durf is het sleutelwoord: denk in termen van mogelijkheden en niet van problemen. Kijk naar de werkelijkheid zoals die nu is en wat u daarmee kunt doen. Want als u de manier verandert waarop u naar dingen kijkt veranderen ze. Durf! Tijdens VKG Podium krijgt u verschillende handvatten plus een flinke dosis inspiratie aangereikt hoe hiermee om te gaan.

Speciaal voor deze editie van VKG Podium hebben wij een moedige en tevens fantastische mystery guest voor u als bezoeker kunnen strikken. Deze internationaal bekende spreker laat u anders kijken naar verandering door het zelf te ervaren. Aanvullend ontdekt u in een bruisende clinic Omdenken op humoristische wijze dat ‘ja-en denken’ en omdenken nog best een uitdaging kan zijn. Omdenken is de tegenhanger van vastdenken (je tegen een probleem verzeten). De kerngedachte van omdenken is om van een probleem een mogelijkheid te maken: maak van een probleem een kans. Kortom, durf!

Locatie

Over het NBC congrescentrum. Zie ook www.nbccongrescentrum.nl

NBC Congrescentrum 

Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein

0229-287 888

podium@vkg.com

Stel een vraag